pondelok 29. septembra 2014

Súťaž o knihu odetú do šiat !!!

Že sa už na blogu dávno nesúťažilo? Hm.......... Tak to skúsim zmeniť.

Na Slovensko sa prostredníctvo vydavateľstva CooBoo dostala tento mesiac kniha, ktorá zaujme nejedeného čitateľa. Nielen anotácia láka čitateľov, ale táto kniha a v podstate celá séria, má naozaj krásne obálky. O čom táto kniha je? Prezradí Vám to nasledujúca anotácia :

Pre tridsaťpäť dievčat je Selekcia životnou šancou. Príležitosť uniknúť svojmu osudu, vstúpiť do okázalého sveta rób a drahých šperkov. Žiť v paláci a bojovať o srdce úžasného princa Maxona. Pre Americu Singerovú je to však nočná mora. Musí opustiť svoju lásku a odísť z domova. Potom sa zoznámi s princom Maxonom. Postupne začne prehodnocovať všetky svoje dovtedajšie plány – a uvedomí si, že život, ktorý si vysnívala, bledne pri budúcnosti, na ktorú nikdy ani nepomyslela.


Ako ste už teda asi z anotácie zistili, budeme súťažiť o knihu Selekcia, od autorky Kiery Cassovej. Knihu akurát čítam a zatiaľ to vyzerá naozaj dobre. Paradoxne som do súťaže vybrala knihu o súťaži :). A vlastne prečo len jednu? Bude sa súťažiť rovno o dva tieto obálkové skvosty. 




35 dievčat, jedna koruna.
Súťaž, ktorá zmení ich život.

Čo teda musíte urobiť, aby ste sa zapojili do súťaže? Súťaž bude prebiehať odo dnes 29.9.2014 do 19.10.2014. Tentoraz dávam možnosť iba Slovákom, musíte mať aspoň 13 rokov a je potrebné vyplniť formulár. Aby som Vám to spríjemnila, prikladám aj ukážku z knihy






Knihy do súťaže poskytlo vydavateľstvo ALBATROSMEDIA a ja i moji čitatelia, veľmi pekne ďakujeme :)

1 komentár: