štvrtok 3. marca 2011

GLEE Sophia Lowell

Hudobný seriál z prostredia americkej high school, ktorý podľa kritikov prekročil hranice televízie za jediný rok a vyvinul sa až do svetového populárneho fenoménu. Seriál, v ktorom hosťovali celebrity: Gwyneth Paltrow, Lady Gaga, Britney Spears, Madonna, Olivia Newton-John a ďalší a mnoho neopozeraných hercov s obrovským talentom. Glee získal Zlatý glóbus za najlepší muzikálovo-komediálny seriál, hlavnú mužskú i ženskú úlohu a ocenenia Emmy.

Na McKinleyho strednej škole to vrie. Študentov rozdeľujú rozličné mimoškolské aktivity, ich vlastná hierarchia a neľútostné vzájomné súperenie. Nad spevákmi z Glee klubu suverénne víťazia šarmantné roztlieskavačky a futbalisti. Už-už to vyzerá, že súbor zanikne, keď do riaditeľne vtrhne drzá, zato inteligentná a nadaná študentka. Rachel Berryová je dcéra dvoch otcov gayov. Možno ju inšpiruje aj jej netradičná rodina – túži byť čoraz lepšia, výnimočnejšia, originálnejšia. Jej rozhodnutie oprášiť dávnu slávu Glee však naráža na tvrdý odpor. V hre je totiž nielen prestíž športovcov, ale aj peniaze, o ktoré by ostatné kluby nerady prišli. Do pavučín intríg sa zamotávajú najväčší bojovníci – láska totiž nalomí aj tých najzapálenejších!

Svetoznámy televízny seriál GLEE, ktorý dnes patrí medzi najpopulárnejšie seriály sveta, teraz aj v knižnej podobe! 



Sledujte osudy talentovaných stredoškolákov v knihe aj v kultovom televíznom seriáli. Viac o vašich obľúbených hrdinoch, viac príhod a zábavy!


Ak ste sa rozhodli pre kúpu a kniha sa vám páčila tak mám novinku. Druhý diel sa bude volať Glee - Zahraničná výmena predbežný dátum vydania v slovenskom znení je určený na dátum 24.9.2011.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára