piatok 18. marca 2011

Bad Boys Friday ( 2 )


Toto meme som založila ja a môžete sa doň pridať kto len chcete
  • budem ho zverejňovať každý piatok
  • vyberiem si knihu ktorú som už čítala 
  • z tejto knihy si vyberiem zápornú postavu a popíšem ako sa vyvíjala ( osoba bola zlá celý dej, dokázala sa zmeniť sama k dobrému, niekto jej dopomohol :) alebo sa stala zlou znenazdajky a nikto okrem tej psychopatickej postavy to nevedel )


Tentoraz som si vybrala z knihy Vampýrská akademie Mrazivý polibek... A tým šťastným Bad boy-om sa stáva Adrian.

Moroj... Je krásny, zelené oči a plné pery a ženy po ňom šalejú... Vidíte ho stále s cigaretou v puse alebo s pohárikom v ruke. Je príšerne tvrdohlavý, sarkastický, namyslený a od začiatku sa vám nepáči ten jeho zbrklý štýl vystupovania.... Chcete sa mu čo najrýchlejšie, v každom momente vyhnúť, ale on sa zjaví vždy znenazdajky a v tom najhoršom čase. Náhoda? Okolo neho vznikajú vždy iba problémy či s priateľmi, potencinálnou láskou alebo matkou ( týka sa Rose, ktorá pri ňom vždy zažije nedorozumenia alebo zbytočné "fopá" ). No na druhej strane to zlé aj priťahuje. Však na rovinu čím problémovejší chlap je, tým viac nás to láka.
Ono sa ale nakoniec všetko zvrtne a vie byť super nápomocný. Niežeby sa to od neho očakávalo, ale z mojej strany tam bola nejaká malá dušička, ktorá si priala aby to v príbehu pohlo práve touto postavou. A ono tramtadadá to fakt prišlo a veľa sa vysvetlilo a zistilo, že nakoniec ani taký zlý nebol.


Strašne som zvedavá na ďalší diel VA, do ktorého sa idem momentálne pustiť a dúfam že jeho postava tam bude a hlavne, že to bude s tým Adrianom ešte zaujímavé.

PS : V poslednej dobe ma vytáčajú postavy v knihách. Vždy aspoň jedna postava je proste taká, ktorú by som z knihy najradšej vygumovala. Vampýrska akadémia je séria kníh, ( teda že som prečítala ešte len prvé dve ) kde som nenašla vážne ani jednu postavu čo by mi v deji vadila. :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára