piatok 11. februára 2011

PÁD Lauren Kateová

Určite ste zahliadli reklamu ako ja a siahli po tejto knižke. Ešte nie??? To je teda veľká škoda. Prvá časť tetralógie Padlí anjeli mi doslova vyrazila dych.

Lucinda vidí od malička tiene ktoré ju prenasledujú a vyzerá to tak, že ich vidí len ona. Mladučkú Luce dovezú rodičia na novú školu Meč a kríž pri meste Savannah. Luce je totálne zhrozená zo školy aj internátu pri ňom, všade kamery, ktoré sledujú pohyb žiakov a nesmú sa tu používať žiadne telefóny. Hneď prvý deň ale stretne Daniela a je presvedčená že ho od niekaľ pozná a zamilováva sa. Daniel nemá očividne záujem a tak sa Luce snaží o ňom niečo zistiť. A tak sa strháva napínavý dej o Lucinom pátraní po Danielovi.... Daniel ktorý sa Lucinde vyhýba je ale v skutočnosti padlý anjel a snaží sa len Luce chrániť. Celé veky je do nej neskonale zamilovaný ale sily dobra a zla neustále bránia ich láske.

Ak ste už knihu čítali iste vás poteší že  Ikar plánuje aj druhú časť, ktorá sa bude volať Súženie a titul by mal vyjsť 20.6.2011. V Martinuse je ale ešte jedna kniha od Lauren Kateovej s názvom Začiatok ( žeby tretí diel?) a je plánovaná uzrieť svetlo sveta 20.8.2011

1 komentár: